Aanmelden Horeca Straatkaatsen

Hoe werkt het?

Er zijn twee klassen waar je aan mee kunt doen: de Funklasse en de Strijd der Titanen. Heb je nog niet zoveel ervaring met kaatsen, maar vind je het wel leuk om mee te doen? Schrijf je dan in voor de Funklasse. Heb je al heel wat omlopen in de benen? Schrijf je dan in voor de Strijd der Titanen-klasse.

Om mee te kunnen doen aan het toernooi is het belangrijk dat je speelt namens een horecazaak. Zelf niet werkzaam in de horeca? Geen probleem. Loop je (stam)kroeg of favoriete restaurant binnen en kaats samen met je vrienden uit naam van hen. Deelname kost 30 euro per partuur. Bij het invullen van onderstaand formulier ga je daar akkoord mee.

Hoe laat?

Om 08.00 uur starten we met ontbijt en koffie, dit is gratis voor alle deelnemers. Met een goed gevulde buik starten we om 09.00 uur met het toernooi. Als er flink wat omlopen gedraaid zijn en de finales van start gaan is er vanaf ongeveer 15.00 uur naast al het harde werk ook ruimte voor ontspanning en kunnen we genieten van livemuziek!

Wie doen er mee?

Nieuwsgierig wie zich tot dusver al hebben opgegeven? Bekijk hier de deelnemers tot dusver.

Aanmeldformulier Horeca Straatkaatsen 2024

"*" geeft vereiste velden aan

Ik geef ons op voor de klasse:*

In het kort

Het Horeca Straatkaatsen is sinds 1989 een begrip in Leeuwarden en omstreken. Een kaatspartij met zachte bal die ieder jaar in begin juli wordt gehouden ‘onder’ de Oldehove in Leeuwarden. Kaatsen voor je favoriete horecagelegenheid waarbij gezelligheid voorop staat!

Route plannen

Locatie feestterrein

De Oldehove
Oldehoofsterkerkhof
8911 DH Leeuwarden

Horeca Straatkaatsen in Leeuwarden